Min personlige historie med angst

I min barndom havde jeg en periode som var præget af ustabilitet og trælse oplevelser, som resulterede i, at jeg udviklede kraftig OCD da jeg var omkring 11 år. Det fulgte mig til mine midt 20’ere, og det var først da jeg fik den rette hjælp af en kvalificeret terapeut og fik set på mit følelsesmæssige arkiv, at jeg slap fri af mine symptomer.

Min OCD har været vidt omkring igennem årene. I en periode var det vigtigt for mig, at mine ejendele lå helt lige og ikke rørte hinanden, hvilket var en nærmest umulig opgave. I en anden periode kunne jeg have ekstrem blinken med øjnene, som jeg ikke kunne kontrollere. Jeg har også haft en periode hvor jeg skulle gå på en bestemt måde og ofte tjekke om jeg havde noget under skoene. Jeg var meget opmærksom på om jeg gjorde noget forkert og det gjorde mig usikker på mig selv. Alt sammen ganske frustrerende og en markant forringelse af min livskvalitet.

Det var først da jeg kom i terapi for min OCD, at jeg opdagede hvordan jeg havde undertrykt mine udfordringer og sårbare sider af mig selv. Alt sammen i en frygt for, at det ville være for overvældende for mig at åbne op for. Til at holde det hele på afstand var min OCD den perfekte allierede. 

Alle mine tidligere forsøg på at presse ritualerne og angsten væk, igennem aflæring af tvangshandlingerne og skabe nye tanke og adfærdsmønstrer, havde den modsatte effekt.

Det var først da jeg fik healet de sider af mig som angsten holdt på afstand,  at mine symptomer aftog, fordi jeg havde fået skabt harmoni i mit indre og taget luften af ballonen.

Jeg ville aldrig have opnået den ro, tryghed og selvsikkerhed jeg har nu, hvis det ikke var for terapien. 

Som psykoterapeut arbejder jeg for at du kan opnå dine mål og blive fri af angsten.

Min erfaring med klienter, har givet mig en fundamental tro på, at alle typer angst og årsager dertil kan løses.

Jeg glæder mig til også at kunne hjælpe dig.