top of page

Kompetencer

De fleste terapeuter og psykologer skriver at de har særlig erfaring med stort set alle problemstillinger og arbejder derfor meget bredt. Det svarer til at en kirurg på sygehuset skulle tage sig af samtlige afdelingers operationer. Det kræver specialiseret viden at behandle et enkelt område af kroppen, og det samme gør sig gældende med sindet. Jeg tilbyder angst og traumeterapi, fordi jeg har udviklet mine kompetencer indenfor netop dette felt. Jeg lægger ild og sjæl i at blive endnu dygtigere, for feltet er i stor udvkling. Jeg lægger samtidig ærligt op til at kunne se dig i øjnene og fortælle, om jeg har hjulpet andre med netop det du også står med nu. Jeg ved hvilken lidelse angst og traumer fører med sig, for jeg har selv været der. Jeg har selv gennemgået helingsprocessen, og jeg kender derfor også til at sidde som klient og arbejde med sig selv på lige præcis denne måde. Selvom vejen til tider er snørklet, så ved jeg at vi alle kan komme tilbage til vores kerne af ro, overskud og livslyst.

Hvad kan du forvente

Når man træder ind ad døren hos mig, træder man ind i et rum, hvor alle tanker og følelser er velkomne. At lide psykisk kan være et ensomt fængsel, hvor frygten, afmagten, tristheden eller vreden af gode grunde kan være blevet gemt væk eller holdt nede. At blive set og mødt som den man er, og med alt hvad der følger med, kan være skræmmende - men det kan også være spændende, fantastisk og enormt befriende, når det går godt. Det har jeg oplevet mange gange.

Min historie med angst

I min barndom havde jeg en periode som var præget af ustabilitet og trælse oplevelser, som resulterede i, at jeg udviklede kraftig OCD da jeg var omkring 11 år. Det fulgte mig til mine midt 20’ere, og det var først da jeg fik den rette hjælp af en kvalificeret terapeut og fik set på mit følelsesmæssige arkiv, at jeg slap fri af mine symptomer. Min OCD har været vidt omkring igennem årene. I en periode var det vigtigt for mig, at mine ejendele lå helt lige og ikke rørte hinanden, hvilket var en nærmest umulig opgave. I en anden periode kunne jeg have ekstrem blinken med øjnene, som jeg ikke kunne kontrollere. Jeg har også haft en periode hvor jeg skulle gå på en bestemt måde og ofte tjekke om jeg havde noget under skoene. Jeg var meget opmærksom på om jeg gjorde noget forkert og det gjorde mig usikker på mig selv. Alt sammen ganske frustrerende og en markant forringelse af min livskvalitet. Det var først da jeg kom i terapi for min OCD, at jeg opdagede hvordan jeg havde undertrykt mine udfordringer og sårbare sider af mig selv. Alt sammen i en frygt for, at det ville være for overvældende for mig at åbne op for. Til at holde det hele på afstand var min OCD den perfekte allierede.  Alle mine tidligere forsøg på at presse ritualerne og angsten væk, igennem aflæring af tvangshandlingerne og skabe nye tanke og adfærdsmønstrer, havde den modsatte effekt. Det var først da jeg fik healet de sider af mig som angsten holdt på afstand,  at mine symptomer aftog, fordi jeg havde fået skabt harmoni i mit indre og taget luften af ballonen. Jeg ville aldrig have opnået den ro, tryghed og selvsikkerhed jeg har nu, hvis det ikke var for terapien. 

Uddannelser og erfaring

Jeg har en 4-årig psykoterapeut uddannelse i NLP og er efteruddannet traumeterapeut Deltaget på workshop for angst og traumeterapi i parts work og bilateral stimulation Haft fuldtids praksis siden 2021, hvor jeg udelukkende arbejder med angst og traumeterapi. Tilknyttet som ekstern underviser på et psykoterapeutisk institut Frivillig terapeut hos en organisation som hjælper udsatte unge Jeg har været tilknyttet som frivillig rådgiver for CSM (Center for Seksuelt Misbrugte)

bottom of page