Double multiply exposure abstract portrait of a dreamer cute young woman face with galaxy

Min måde at behandle angst på...

tager udgangspunkt i, at angsten har et budskab. Hvis vi udelukkende så angst som en lidelse med en række ubehagelige symptomer som vi bare skulle slippe af med, ville vi dræbe budbringeren inden vi havde hørt beskeden. Min tilgang går udenom midlertidig symptombehandling, som kun giver et pusterum fra angsten for en stund, og arbejder i stedet henimod årsagen og mere langsigtede løsninger. Frihed fra angsten kan erstattes med de ting, du ønsker for dig selv; såsom tryghed, ro og selvsikkerhed.

Det kræver ofte mod at gå til en terapeut og vedkende, at man har brug for hjælp. Det første skridt er altid det sværeste! Når først du har taget valget at arbejde med din angst, har du fortjent at blive fulgt hele vejen.

Hvordan foregår det?

Der er ingen mennesker, der føler sig helt trygge, første gang de kommer til en terapeut... og hvorfor skulle de også det? Man sidder overfor en fremmed person og skal pludselig tale om ens private liv. Det mest naturlige er at være skeptisk. For nogle kan forestillingen om, at man skal til at tale om sin angst i sig selv give ubehag. Jeg ved at det er afgørende for et succesfuldt terapiforløb, at der er tryghed og tillid mellem terapeut og klient.

 

Derfor er de første to samtaler hos mig gratis og til at lære hinanden og processen bedre at kende.

Min erfaring er at denne tilgang er mere tryg for dig, da du først herefter skal tage stilling til, om det er mig der skal hjælpe dig fri af angst.

Første samtale har det formål, at give mig indsigt i din nuværende situation, muligvis din fortid og din familiebaggrund, og vigtigst af alt: dit mål med at gå i terapi hos mig. Ud fra dette har vi et bedre fundament for at starte terapien op.

Jeg sætter 45 min. af til denne samtale.

Med udgangspunkt i den første samtale vil vi mødes igen kort tid efter. Her vil jeg kort introducere dig for min terapeutiske tilgang til netop din udfordring. Herefter starter vi terapien op, så du får lov til at prøve det i praksis.

Jeg sætter naturligvis også tid af til, at du kan spørge ind til alt det, du finder vigtigt. 

Jeg sætter 60 min. af til denne samtale.

                                         

Kontakt mig her

Tak for din besked. Jeg kontakter dig hurtigst muligt